Psychosomatische oefentherapie

Lopen de zaken thuis of op uw werk niet lekker? Ervaart u stress, voelt u zich angstig, onrustig of misschien zelfs wel depressief? Kampt u juist met pijnklachten, zoals hoofdpijn, nekpijn en schouderklachten, of vermoeidheidsklachten en weet u niet wat de oorzaak is? Psychosomatische oefentherapie in Leeuwarden en De Westereen helpt u om grip te krijgen op uw klachten.

Wat is psychosomatiek?

Psychosomatiek gaat uit van een gezond evenwicht tussen lichaam en geest. Raakt u psychisch overbelast of zit u niet lekker in uw vel dan is de kans groot dat u ook lichamelijke klachten krijgt. De psychosomatische oefentherapeut helpt u door middel van oefeningen bewust te worden van uzelf, van de spanningen die u voelt en uw lichamelijke reactie daarop. U leert hoe u met uw klachten om kunt gaan en hoe u ze aanpakt.

Is psychosomatische oefentherapie iets voor mij?

Psychosomatische oefentherapie is geschikt voor mannen en vrouwen in alle leeftijdscategorie√ęn. De therapie is individueel en wordt toegespitst op uw klachten en fysieke mogelijkheden. Het richt zich zowel op de lichamelijke klachten als op de psychosociale problematiek.

 

Uiteraard kunnen wij ons goed voorstellen dat u graag eerst een keer wilt kennismaken om te kijken of psychosomatische oefentherapie daadwerkelijk iets voor u is. Wij nodigen u van harte uit om bij ons langs te komen in onze praktijk.