Nieuws

Vanwege de zomervakantie (2015) is het lesrooster van Perfect Pilates op woensdag aangepast. Zie hiervoor elders op de website de tijden.

 

Vanaf 2 mei 2014 verandert de locatie in Buitenpost. Het nieuwe adres is de Kuipersweg 74 C in Buitenpost.

 

Vanaf heden is er in Oosterwolde op de dinsdagochtend Pilates. Er is nog plaats.

 

Zaterdagmiddag 9 november 2013 heeft het gezondheidscentrum Oosterwolde een open huis gehad. Deze middag is druk bezocht door jong en oud. De praktijk voor oefentherapie Mensendieck heeft zich kunnen presenteren als een actieve praktijk waarin gewerkt wordt aan het veranderen van het houdings- en bewegingsgedrag binnen je eigen kunnen. Met als doel je dat je je eigen therapeut wordt, zodat je met je klachten leert om te gaan of te verhelpen.

 

Groot succes van de middag was onze houdingscheck. Mensen waren nieuwsgierig wat er aan hun eigen houding goed was en wat er kan worden verbeterd. Mocht u de houdingscheck gemist hebben, maar u wilt wel graag de check doen dan kunt u geheel vrijblijvend contact opnemen met onze praktijk. 0516-522750 / info@praktijk-mensendieck.nl

 

Artikelen:

Vergoeding 2014

Oefentherapie Mensendieck wordt in 2014 vergoed vanuit de aanvullende verzekering. Het aantal behandelingen dat voor vergoeding in aanmerking komt is per verzekeraar en polis verschillend. Bekijk of uw huidige aanvullende verzekering de zorg, die u verwacht in 2014 nodig te hebben, ook dekt. Chronische codes worden vanaf de 21ste behandeling vergoed vanuit de basisverzekering. Kinderen onder de 18 jaar krijgen 18 behandeling vergoed vanuit de basisverzekering, daarna is de vergoeding afhankelijk van de aanvullende verzekering van hun ouders. Via de onderstaande link kunt u de diverse aanvullende verzekeringen van de diverse zorgverzekeraars vergelijken.

 

Link: Independer